Kerüli a kollégákat, és csak két dolog érdekli a legendás műsorvezetőt.

Nem vágyik a képernyőre, ahogy kerüli a kollégáit is a Delta egykori legendás műsorvezetője. Két dolog érdekli, a népzene és a kézimunkázás.

Végeztem a médiával, befejeztem mindenfajta nyilvános szereplést. Nem szeretnék nyilatkozni – mondta, majd miután igyekeztünk megerősíteni a legenda számára, hogy csak és kizárólag egy készülő műsorral kapcsolatban szerette volna kérdezni őt a Bors, annyit még hozzátett:

Nem, nem érdekel – majd illedelmesen elköszönt.

Úgy tűnik, nemcsak most, ha­nem soha többé nem áll szándékába visszatérni Kudliknak, sőt példátlan népszerűségnek örvendő műsorai is hidegen hagyják. A Bors úgy tudja, hogy Kudlik valóban szakított a múltjával. A hangos társasági eseményeket kerülve él takaros szentendrei házában, ko­rábbi televíziós kollégáival sem tartja a kapcsolatot, már a szakmája sem érdekli. Nem követi a televíziós trendeket, egyáltalán nem néz televíziót. A népzene, a népművészet és az irodalom felé fordult. Forrás

HOZZÁSZÓLÁSOK

Egyéb
Címke:  
Egyéb
|
Időpont:
2018. 12. 21.
Nem lehet csak úgy a kert végébe eltemetni házikedvencünket - már külön rendelet szabályozza, és akár többszázezres bírság lehet belőle.
Egyéb
Címke:  
Egyéb
|
Időpont:
2018. 12. 29.
A nővérek korábban azt gondolták, hogy csak szenilis...
Egyéb
Címke:  
Egyéb
|
Időpont:
2018. 12. 29.
Ráadásul nem is keveset adnak! Sokan örülnének itthon is egy hasonló kezdeményezésnek.